Wie ben ik

Ik ben Edith Pieterson. Ik ben geboren in 1965 in Rotterdam.

Na een hele ommezwaai ben ik uiteindelijk in de hypnose wereld terecht gekomen.

Om mijn cliënten het allerbeste te kunnen bieden, heb ik gekozen voor de hypnose opleiding van het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer.

Ik ben in het bezit van mijn Hypnotherapie Practitioner en Master diploma.  Ik heb ook nog andere opleidingen gevolgd waaronder SoulKey Therapy® van Martin Castor Peterson, hier heb ik tevens mijn master in en ben ik trainer.

Door het ervaren van de positieve resultaten met hypnotherapie en soulkey therapie-sessies, is mijn honger naar kennis en verrijking op dit gebied alleen maar toegenomen. Naast hypnose en SoulKey ben ik mij aan het verdiepen in andere verwante behandelprogramma’s, zoals Quantum Hypnose, Regressietherapie, NLP, HNLP, DTI (Deep Trance Identification) en Coaching.

 

Sinds ik in de wereld van Hypnose ben terecht gekomen, heb ik afgerekend met oude angsten en onzekerheden en ben ik verlost van mijn claustrofobie en liftangst. Wat een verademing. En dat in één sessie!

Ik had vroeger een fulltime baan in de techniek, door alle drukte en problemen in mijn privé leven, het regelen van het huishouden als alleenstaand moeder van 2 dochters, mijn sociale leven, kwam ik in een burn-out terecht.

Dit heeft mijn leven totaal veranderd en ben ik op zoek gegaan wat ik eigenlijk écht wilde, hypnose kwam op mijn pad, dat was de start van een ommekeer in mijn leven en inmiddels heb ik mijn eigen praktijk voor Hypnose, SoulKey en Coaching.

Door alles wat ik heb meegemaakt in mijn leven ben ik in staat om op een doeltreffende manier mensen te helpen te groeien. Zelfvertrouwen, spreken in het openbaar of voor een grote groep en het behalen van betere prestaties en resultaten, behoren daarbij bijvoorbeeld tot de goals, rouwverwerking, depressie, burn-out en alles wat er bij het leven hoort.

Door de combinatie van mijn enorme interesse in hersenen en Kwantum fysica heb ik een totaal nieuwe energie volle andere kijk gekregen op het leven en wat er in het leven gebeurt, in hoe iemand reageert en wat het resultaat daarin is.

Met mijn liefde voor dit vak en mijn cliënten, hoop ik zoveel mogelijk mensen te helpen met het oplossen van hun problemen en hen persoonlijk te coachen naar een positief leven zonder problemen en betere prestaties.

Waarom koos ik voor Hypnotherapie?

 

In mijn kindertijd was ik al gevoeliger dan andere kinderen en zag ik dingen die anderen niet konden zien. Ook het van tevoren weten van toekomstige gebeurtenissen, zoals het overlijden van mijn opa. Dit gevoel belemmerde mij dusdanig in mijn dagelijkse leven, dat ik op mijn twintigste besloot het geheel af te sluiten. Ik had er meer last van dan gemak. Ondertussen ging mijn leven gewoon door met alle ups en downs die iedereen heeft.

In 2015 kwam ik in een behoorlijk dal terecht en werd ik geconfronteerd met onverwerkte stukken uit mijn kindertijd en jeugd. Oude angsten en onzekerheden kwamen naar boven.

Ik heb hulp gezocht en gekregen, maar niets werkte zo goed als hypnose.

Ik kwam hier voor het eerst in aanraking mee door deelname aan een hypnose-workshop. De verbazing van de snelle verandering bij mijzelf en die van de regressie die gedemonstreerd werd, heeft mij doen besluiten om de opleiding tot Hypnose Practitioner en Master Practitioner te volgen. Die opleiding heb ik met succes afgerond en sindsdien ben ik aan het werk als hypnotherapeut.

Met alles wat ik daarnaast nog gedaan heb in dit vak, vooral SoulKey was een aanvulling, omdat hierin gewerkt wordt met energie en reizen in energie, ben ik in een leven beland wat mij echt gelukkig maakt en blij als ik weer iemand van zijn/haar probleem heb kunnen afhelpen. Dit ben ik en dit is wat ik echt wil!!

De online opleiding: De 4 Elementen en het online coaching programma zijn gebaseerd op al mijn opleidingen en vooral op mijn grote levenservaring en inzichten.

Wat nog een mooie bijkomstigheid was, is dat ik door SoulKey sessie steeds meer en meer in mijn energie kwam. Op een gegeven moment kon ik zelfs meekijken bij de cliënt in sessies, Verbazingwekkend vond ik dit. Het is alleen maar meer en meer geworden.

Begin dit jaar heb ik het besluit genomen om ook op Topconsulenten.nl box 647 aan het werk te gaan, zodat ik mijn 'zicht' nog meer kon versterken, ik val soms echt van de ene verbazing in de andere, als ik naar mezelf luister. Ik ben er best goed in.

Ik ben tegenwoordig echt blij en super enthousiast over alles wat ik doe en ik leer iedere dag nog meer en meer.

 

Tot ziens,

 

Edith Pieterson

Hypnotherapeut en Coach, Hulst

Koos Vorrinkstraat 15

4463 TX  Goes

0031 6 5171 4769

edithpieterson@gmail.com

Edith Pieterson

Hypnotherapeut en Coach

K.v.K. 66906539

BTW Nr.: NL002116270B78

ING: NL65INGB0008007752

BIC: INGBNL2A